.

15 Mayıs 2010 Cumartesi

Kakaolu Pasta

MALZEMELER

1pk Dr.Oetker Pandispanya Un
4 yumurta
2-3 yemek kaşığı su
2-3 yemek kaşığı sıvıyağ
25gr(3 yemek kaşığı)Dr Oetker Kakao

Krema İçin
1 pk Dr.Oetker Kakaolu Pasta Kreması
300ml(1.5 su bardağı) buzdolabında soğutulmuş süt

Islatmak İçin
100ml(1 çay bardağı)süt
1 yemek kaşığı toz şeker

HAZIRLANIŞI
Pandispanya ununu yumurta,su,sıvıyağ ve kakao ile 7-8 dakika çırpın.Tarifine göre pişirip,soğutun,enlemesine ikiye kesin.1 çay bardağı süt ile 1 yemek kaşığı şekeri karıştırın,pandispanyanın iki katını da ıslatın.Pasta kremasını süt ile çırpın.Pandispanyanın ilk katına sürün,ikinci katını yerleştirin,kalan pasta kreması ile her yerini kaplayıp,süsleyin.Soğuk servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder